<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

NYHEDER

 • mar 2017 // Omtale i Menighedsrådenes Blad
  Kirkegårde som helende landskaber
  I portræt-interview fortæller Anne Galmar om VEGAs arbejde med at nytænke kirkegården. Læs hele interviewet her. Se mere om projektet her og læs artikel fra "Kirkegården" her.
  Kontakt tegnestuen for mere information her.


  Some description

 • mar 2017 // Garden Ring
  Vinterstemning fra Moskva

  Snart går arbejderne igang på 'vores' del af Garden Ring, ved den ikoniske RIA-bygning. Se russisk omtale her og lokal glæde over at projektet bringer fyrretræerne ind i byen.

  Some description
  Visualiseringen er udarbejdet af VEGA landskab og STRELKA

 • mar 2017 // Konkurrenceprojekt
  Skolegård i Lindbjerg

  Vi fik en flot 2. plads i konkurrencen om Lindbjergskolen, som vi har tegnet  med Kjær og Richter, og landskabet fik også pæne ord med på vejen af fagdommer Anders Strange.

  Se projektet her

  Some description
 • feb 2017 // Politiken "Den grønne by"
  Skørping skolegård i dagens Politiken

  VEGA landskabs projekt til Skørping Skole er i dagens Politiken i tillægget "Den grønne by". 'Wonder Wood' er resultatet af et godt samarbejde med Kebony, som har leveret holdbart og bæredygtigt træ til projektet. Artiklen beskriver projektet og processen bag, gennem et lille fint interview med partner Anne Galmar. Se hele projektet her 

   

  Some description

 • feb 2017 // Byggeproces ved Brabrandstien
  Rekreativt opholdsdæk ved Brabrandstien

  Så er trædækket ved at være færdigt! OKNygaard mangler lige det sidste, før dækket er klar til at blive indtaget i foråret. 

  Some description

 • dec 2016 // Taganskaya, 1.2 km boulevard i Moskva
  Så venter vi kun på træerne!

  Taganskaya plads og boulevard i det indre Moskva, er nu blevet anlagt. Den afdæmpede grå granitbelægning, samler det, før meget urolige byrum, til et helstøbt forløb, hvor der nu er fokus på den gode fodgænger oplevelse. Det var fantastisk at opleve hvordan byens beboere nu slentrede ad boulevarden og nød det nye byliv på stedet. Nu afventer vi bare indplantning af de nye store allétræer.

   

  Some description

 • dec 2016 // Vestvolden som udvalgt projekt i Kebonys bog
  Beauty & Performance in Wood

  Træproducenten Kebony har udgivet en bog med titlen "Selected Projects Around the Globe". VEGAs projekt på Vestvolden er et af de udvalgte projekter, side om side med andre smukke projekter udført i thermobehandlet og bæredygtigt træ.

  Some description

 • dec 2016 // Jomfrustien i Haderslev
  Anne Dorthe Vestergaard fagdommer i byplan konkurrence

  Vi ønsker BCVA tillykke med deres flotte førsteplads i konkurrencen omkring Jomfrustien i Haderslev. Anne Dorthe Vestergaard i de seneste 2 måneder været med i bedømmelsesgruppen omkring udpegningen af vinderen. Haderslev får et flot projekt med en ny 'Central park', der i fremtiden skal binde midtby og havn sammen. Læs og se mere her

   

  Some description

 • dec 2016 // VEGA i in-flight magasin
  'Drawing people together' - artikel i Scan Magazine

  I godt selskab med skandinaviske arkitekter i Scan magazine issue 93. Læs artiklen her

   

  Some description

 • nov 2016 // Glorup Gods (1)
  Så starter renoveringen af spejlbassinet!

  Efter gavmilde fondstildelinger er vi nu igang med at realisere projektet til den tiltrængte renovering af spejlbassinet på Glorup Gods, i samarbejde med Anja Boserup og Absolut Landskab. Med respekt både for Jardins oprindelige plan fra 1774 og for nutidens udfordringer på driftsiden har vi designet en enkel og robust løsning for renovering af kant og skråning. Og nu glæder vi os til at tage følge anlægsarbejderne i det snart tørlagte bassin.

   

  Some description

 • nov 2016 // Supercykelstier i Vejle
  VELOTOP'en udstilles i Vejle

  Vejle Kommune vil fremme cykeltrafikken i byen og indfører grønne supercykelstier og nye muligheder for cykelparkering. Vi er glade for at de overvejer at gøre VELOTOP til en del af til deres fremtidige bæredygtige cykelvision. Den overdækkede cykelparkering har regnvandsbed og en biotop i midten - deraf navnet [veloto:p]. Se projekt her

   

  Some description

 • nov 2016 // Nyt boligkvarter i Vejen
  Nyt boligområde på Gormsvej

  Vi er blevet udvalgt som landskabsarkitekt på Lejerbo og TRANSFORMS nye flotte boligkvarter i Vejen. Vi ser frem til at designe enkle og robuste uderum for de kommende beboere.

  Some description

 • nov 2016 // 1. spadestik ved Brabrandstien
  Rekreativt opholdsdæk ved Brabrandstien

  SÅ SKETE DET! Efter tre års projektudvikling og myndighedsbehandling er byggeriet af det nye multiopholds-trædæk ved Brabrandstien endelig igang. Vi lover at komme med gløgg og tæpper til indvielsen, som nok bliver lige omkring 1. december - alt efter vejret:-)

  Some description

 • okt 2016 // Prækvalifikation (4)
  Trygfondens familiehus i Hammel

  VEGA landskab er blevet prækvalificeret til endnu et familiehus fra Trygfonden, denne gang i Hammel. Vi stiller op med samme solide team som vi vandt med i Skejby; PN Erhvervsbyg, Stokvad og Østergaard. Vi håber at vi endnu en gang kan være med til at skabe gode rammer for familierne. Man kan se mere her, om hvad det er Trygfondens familiehus i Skejby kan, link her

 • okt 2016 // Prækvalifikation (5)
  Ny Lindbjergskole i Herning

  Vi er sammen med Kjær & Richter, Cowi og NCC blevet prækvalificeret til at tegne et bud på ny Lindbjergskole med idrætsfaciliteter ved Herning. Det er imod alle de andre store drenge i branchen, så vi ser frem til kampen og glæder os til at levere et fedt idrætslandskab.

 • okt 2016 // "Nye fortællinger i historiske rammer"
  Forelæsning i Bygningskulturens hus

  Arkitekturhistorisk Selskab havde før efterårsferien inviteret VEGA til at fortælle om tegnestuens arbejde med kulturarv, landskab og haver. Et interesseret publikum blev præsenteret for bla. Glorup Gods og Fremtidens Fredensborg, men vi nåede også forbi kolonihaverne i Jinzhou og Bylivskassen på Vesterbro.

   

  Some description

   

 • sep 2016 // Prækvalifikation (3)
  Lergravssøerne i Nivå
  VEGA landskab er udvalgt til at give bud på opgaven om etablering af et rekreativt
  område ved Lergravs-søerne i Nivå. Vi glæder os til at opleve dette helt særlige
  kulturlandskab, og til at møde de mange ildsjæle omkring projektet.


  Some descriptionSome description
  Foto: Danmarks Naturfredningsforening

   

   

 • sep 2016 // Tid til udflugt
  'Ud og Se' er taget til Skørping!

  Jesper Andreasen og skatemiljøet omkring Skørping får velfortjent opmærksomhed i den fine reportage med masser af smukke billeder. Til lykke til jer alle deroppe! Læs artiklen i toget eller her på side 42-46

   

  Some description

   

 • sep 2016 // Nyt projekt i Moskva
  Garden Ring / RIA building i Moskva

  Vi fortsætter arbejdet med at genskabe den grønne ringgade 'Garden Ring' i Moskva, og vi glæder os over at bare nogle af kørebanerne nu viger for plads til byliv og træer! Se projektets placering, foran den fantastiske RIA-bygning på kort her

   

  Some description

 • aug 2016 // Bylivskassen er nået til Tyskland
  Für Menschen, nicht für Autos!

  Hen over sommerferien er vores Bylivskasse publiceret i det tyske tidsskrift "CENTRAL Stad. Lust. Leben.", som del af artiklen "Parkplätze - für Menschen, nicht für Autos". Vi er helt enige - der er mange bedre måder at bruge byens rum på!

   

  Some description

 • jun 2016 // Prækvalificeret med TOPOTEK1 og ARCADIS
  Vi er prækvalificeret til SPARK konkurrencen!

  Sammen med TOPOTEK1 (Berlin) og ARCADIS (Holland) er VEGA landskab prækvalificeret til konkurrencen om 'SPARK' på Marselisborg. Projektet har en ramme på 45 mio kr., og skal kombinere grønt byliv, rehabilitering og regnvandshåndtering. Anne Merete Kissow (HANDIVID) og Rikke Hougaard Sørensen er teamets konsulenter. Vi glæder os meget til det internationale samarbejde omkring et inspirerende projekt! Se mere hos Realdania

   

  Some description

 • jun 2016 // Fra de dødes gård til de levendes have
  Nyt liv på kirkegården?

  Som del af Grøn Kirkes inspirations-seminar i Odense d. 20.6 holder Anne Galmar workshop og oplæg om hvordan kirkegården kan indrettes som gode rum for de levende, ved at se nye muligheder i mange tomme gravsteder. Se hele programmet her.

   

  Some description

  Foto fra Gjellerup Kirke - frodighed på et tomt gravsted = buketter til kirken!

 • maj 2016 // Venedig biennalen 2016
  La 15th Biennale di Venezia

  Så er katalogoet for den danske udstilling på Venedig biennalen kommet, hvor VEGA og CEBRAs projekt for SMART SCHOOL er med.
  Vi er pavestolte over det gode selskab vi er kommet i sammen over 60 danske tegnestuer.
  Vi ses dernede på torsdag:-)

   

  Some description

 • maj 2016 // Hammerslag på Skørping Skole
  Starstrucke elever fik taget selfies

  Børn elsker at se Hammerslag og nu kommer der et indslag særligt for dem, hvor temaet er legepladser.  Skørping Skoles legeplads skulle selvfølgelig med:-)

   

  Some description

 • maj 2016 // Totalrådgivning Esbjerg Kommune
  Vognsbøl Børnegård

  Sammen med Arkitektfirmaet Hallen & Nordby, TRANSFORM og Olav Kristensen Rådgivende Ingeniører er vi udvalgt som totalrådgiverteam på Ny Daginstitution I Esbjerg Kommune.

 • apr 2016 // Schulbau Messe 2016 (1)
  Laver vi bur-børn på vores legepladser?

  Anne Dorthe Vestergaard holdt torsdag d. 27/4 oplæg for godt 200 entusiastiske tilhørere på Schulbau i Hamburg om temaet. Læs mere her. 

  Kontakt tegnestuen på adv@vegalandskab.dk, hvis I trænger til et nyt perspektiv på børns leg og læring!

   

  Some description

 • apr 2016 // The Architecture Project
  A Great School

  Vi er glade over at være repræsenteret med billeder fra DRØN PÅ i Skørping Skole i filmen "A Great School" som er produceret af The Architecture Project. Se filmen her. Skørping Skole dukker op ca 8 minutter inde, men hvorfor ikke se hele filmen og bliv glad over tidens fokus på gode rammer omkring børnelivet?

   

  Some description

 • apr 2016 // Konkurrencen om Gellerup er afgjort
  Ros til landskabsprojektet

  Vores team vandt ikke konkurrencen, men landskabsprojektet fik gode ord med på vejen af dommer komiteen: 

  Projektet har en ambitiøs bearbejdning af uderum. Kvartersplanen indeholder fine ideer og dyrkelsen af havebyen er spændende. Særligt de små boligkarreer med forskellige typer uderum virker vellykkede. Også landskabet omkring erhvervsområdet virker godt løst og det er et sympatisk træk at ville genbruge eksisterende træer på grunden. Kollegiets indre gårdrum er tilfredsstillende løst, med et imødekommende og robust landskab.”

  Se det samlede projekt her.

   

  Some description

 • apr 2016 // VEGA på russisk!
  My Street Taganskaya er populært blandt Moskvas indbyggere

  Vores projekt til Taganskaya-gaden er nu på Moskvas egen nyhedsside, https://www.mos.ru/news/item/9820073

  Scroll lidt ned og find os i det gode selskab – vi står lige under West 8…

  Alle ’My Street’-projekterne er sat til afstemning blandt byens indbyggere, hvor Taganskaya, med 87% af stemmerne, er det mest populære projekt. Vi er rigtig glade for anerkendelsen, og for at være med til at gøre Moskva mere grøn.

  Se mere materiale på vores egen side her.

 • apr 2016 // VEGA Pic-Nic
  VEGA Pic-Nic i skolegården

  Så er der forår i skolegården og det er rigtig fedt at se at de nye VEGA Pic-Nic bord-bænk-sæt med de ‘svævende ringe' er rigtig populære til både lektier og madpakker.

  Se mere om projektet her.  

   

  Some description

 • apr 2016 // A/B Nørrebrohus
  Grønt lys for gårdrumsprojekt !

  Et stort flertal i andelsboligforeningen Nørrebrohus stemte ved generalforsamlingen for skitseforslaget til fornyelse af gårdrummet. Tak til gårdudvalget for den store indsats og for det gode samarbejde - vi glæder os til at fortsætte !

   

  Some description

 • apr 2016 // VEGA igen i Hammerslag (3)
  Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed?

  Se med her om hvordan man kan skabe værdi omkring sin bolig uden at have hverken udsigt til vand eller skov. Anne Dorthe Vestergaard fortæller ca. 26 minutter inde i udsendelsen om grønningen.

   

  Some description

 • apr 2016 // Schulbau messe 2016
  Kom og mød VEGA landskab på årets Schulbau messe i Hamborg

  Anne Dorthe Vestergaard holder d. 28. april kl. 11.15 forelæsning om moderne legepladser.
  Se programmet her.

   

  Some description

 • apr 2016 // VEGA igen i Hammerslag (2)
  Savner du haven?

  Se Anne Dorthe Vestergaard fortælle om skønne havestuer i Hammerslag.
  Se med her 13 minutter inde i programmet.

   

  Some description

 • mar 2016 // Hyrdehøj plejecenter
  Videre i 2. fase på Hyrdehøj Plejecenter !

  VEGA landskab er sammen med Cornelius + Vöge, Nova 5 og MidtConsult videre i 2. fase på Hyrdehøj Plejecenter i Roskilde. Vi glæder os til at finjustere forslaget.

 • mar 2016 // Indvielse af Skørping Skole (1)
  Skole og skov tømret sammen

  Se net-artiklen i Nordjyske om indvielsen af DRØN PÅ Skolegården i Skørping her og i den lokale Vores Avis her

 • mar 2016 // Indvielse af Skørping Skole
  Sofakartofler i skoven, indvielse af Skørping Skole

  Så kom der DRØN PÅ Skørping Skole og hele lokalområdet omkring Rebild Bakker.
  Stor glæde og ros til projektet fra skoleinspektør Peter Hansen, borgmester Leon Sebbelin og Per Schultze fra Real Dania.
  Se video fra indvielsen her, og se hvordan særligt de store teen-piger tager legepladsens nye sociale gynge i brug :-)

  Se mere om projektet her.

   

  Some description

 • mar 2016 // VEGA igen i Hammerslag (1)
  Trænger du til afstresning?

  Hør Anne Dorthe Vestergaard fortælle om afstressende haver og hvad der virker.

  Se med her ca. 25 minutter inde i udsendelsen.

 • mar 2016 // Oplæg på Gl. Estrup Slot
  Nyt liv på kirkegården

  Anne Dorthe Vestergaard holdt i dag oplæg for alle Djursland gravere på Gl. Estrup Slot. Emnerne var bl.a. hvem er kirkegården til for og hvordan kirkegården ser ud i fremtiden.

   

  Some description

 • mar 2016 // Nyt kvarter og kollegie i Gellerup
  Konkurrence forslag afleveret til et nyt kvarter og kollegie i Gellerup

  VEGA landskab har sammen med NCC, Leth & Gori, P+P og Cowi afleveret forslaget til et nyt kollegie og kvarter i Gellerupparken. Projektet er en del af åbningstrækket i den nye helhedsplan for Gellerup. Vi krydser fingre og håber at vi får lov til at gå videre med projektet.
  Læs mere om helhedsplanen her.

   

  Some description

 • mar 2016 // Så kom der DRØN PÅ
  Kids love it....

  Selvom indvielsen først sker den 4 marts har børnene i Skørping allerede taget godt imod projektet! Se mere på Realdanias hjemmeside, hvor pigerne hænger i slængenettet, drengene gir den gas i trætophuset og alle de andre er blevet lokket ud i skoven for at se hvad der sker. 

   

  Some description

  Foto: Skørping Skole / Realdania

 • feb 2016 // Garden Ring pocket park
  Skitseforslag afleveret på park ved Garden Ring i Moskva

  VEGA landskab er udpeget sammen med en række internationale landskabstegnestuer til at designe 17 nye parker langs med den 16 km lange ringvej i Moskva. VEGA landskab har netop afleveret skitseforslag på parken ved 77 Zemlyanoy Val street.
  Læs mere her.

   

  Some description

   

 • feb 2016 // Kirkegården
  VEGA artikel i ‘Kirkegården’

  Fra de dødes gård til de levendes have.

  Læs artiklen her.

   

  Some description

 • feb 2016 // Glorup Gods
  Spejlbassinnet på Glorup Gods renoveres

  VEGA landskab skal sammen med Absolut Landskab tegne projekt til fornyelse og restaurering af spejlbassinnet og de nærmeste omgivelser på Glorup Gods. Vi glæder os til igen at arbejde i fantastiske historiske rammer. Se første etape af projektet her.

  Some description

 • jan 2016 // Prækvalificeret i Varde Kommune
  Blåvand Strandpark

  VEGA landskab er sammen med  TRANSFORM, NB Tourism v. Nanna Balsby og A1 Consult udtaget til konkurrencen om Blåvand Strandpark.
  Øvrige teams er
  SLA / CUBO / Sweco / Manto
  Møller & Grønborg A/S / Gjøde & Povlsgaard Arkitekter I/S
  Norrøn og Jeppe Aagaard Andersen

   

  Some description

 • jan 2016 // Garden ring i Moskva
  Mer' Moskva

  VEGA skal tegne en af parkerne langs Moskvas centrale boulevard, “The Garden Ring”. Corner, Desvigne, Oudolf og Clement tegner naboparkerne, Strelka er bygherrerådgiver, og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet om at bringe kvalitet ind i Moskvas byrum!

  Some description

 • jan 2016 // Ny Medarbejder (10)
  Ny medarbejder i København

  Velkommen til Carol Zaki, som pr. 18.01.2016 er startet på tegnestuen i København.

 • jan 2016 // Nyt fra byggepladsen
  Trætophuset IRL

  Så fik Skørping Skole sit "trætop-hus” - vi glæder os til at det samlede projekt snart skal indvies!

  Se projektet her.

   

  Some description

 • jan 2016 // Ny Medarbejder (9)
  Ny medarbejder i København

  Velkommen til Georgia Papadopoulou, som pr. 13.01.2016 er startet på tegnestuen i København.

 • jan 2016 // Fagdommer (1)
  Pladsdannelse i Billund Midtby

  Anne Galmar er udpeget som fagdommer til konkurrencen om byrummene omkring LEGO House i Billund.

 • jan 2016 // Afgangsbedømmelse
  AHO Diplomcensur

  Anne Galmar har været censor på de to fine afgangsprojekter fra AHOs "Institute of Urbanism and Landscape”. Projekterne udstilles i Oslo, se mere her.

 • jan 2016 // Første spadestik
  Første spadestik på udvidelsen af Trygfondens Familiehus

  Med Regionsformand Bent Hansen i spidsen, sammen med en flok af familiehusets børn, blev der gravet for på projektet om en udvidelse af Trygfondens Familehus.

   

  Some description

 • jan 2016 // Nytårskort fra VEGA
  VEGA landskab ønsker godt nytår til alle!

  Læs her!

   

  Some description

 • jan 2016 // VEGA På Forsiden
  Godt nytår!

  VEGA ønsker alle samarbejdspartnere og kunder et godt nytår og glæder os til at tage hul på 2016 sammen med jer. Vi starter året på forsiden af ‘Have og Landskab’ med Line Kjærs fine foto fra Glorup Gods, og det er vi rigtig glade og stolte over!

   

  Some description

 • dec 2015 // Prækvalifikation (1)
  Kornblomstparken på Amager

  VEGA landskab er sammen med Sweco prækvalificeret til at give bud på totalrådgivningsopgaven i Kornblomstparken.

  Følg interessegruppen på FB her.

 • dec 2015 // Prækvalifikation (2)
  Hyrdehøj Plejecenter

  VEGA landskab er sammen med CORNELIUS + VÖGE og NOVA5 prækvalificeret til konkurrencen om plejecenter i Hyrdehøj ved Roskilde.

  Some description

 • dec 2015 // Trygfondens familiehus (1)
  Årets østjyde blev daglig leder Vinnie Stenholt

  Vi ønsker vores bygherre Vinni Stenholt tillykke med en velfortjent titel som Årets Østjyde 2015, som en velfortjent hæder ovenpå hendes store arbejde med at skabe gode rammer for syge børn og deres familier i Trygfondens Familiehus ved Regionshospitalet DNU i Aarhus.
  Vi har netop sendt hovedprojektet afsted på udvidelsen af huset, hvor vi har lavet nye trygge uderum for familierne.

  Se mere her.

 • nov 2015 // A.P. Møller støtter projektet i Hvidovre
  650.000 kr i støtte til skulpturelle kantelementer i beton

   

 • nov 2015 // VEGA publiceret i UK
  Vestvolden i “Landscape and Urban Design”

  I seneste udgave af det engelske tidsskrift er vores projekt til “Leg på Vestvolden” publiceret. Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Kebony. Læs artiklen her. Se projektet her.

   

  Some description

 • nov 2015 // VEGA i Kristeligt Dagblad
  Kan kirkegården blive en helende have?

  Hvorfor skal der være goldt perlegrus, klippede hække og stedsegrønt på kirkegården, når al forskning peger på at vi mennesker trives bedst med frodighed og fornemmelsen af naturen og årstidernes skiften?
  Se interview med VEGA i Kristeligt Dagblad her.

   Some description

 • okt 2015 // VEGA tegner gade og byrum i Moskva
  My Street Moscow - 1.2 km gade i Rusland med tilhørende ‘lommeparker’!

  Med Moskva Kommune som bygherre og Strelka KB som bygherrerådgiver arbejder vi med gaden Taganskaya, som går fra Moskvas centrum og mod øst. Vi arbejder på at skabe en ny grøn struktur som kan binde rummet sammen og give en samlet skala til det kaotiske gaderum hvor facadehøjderne springer fra 8 til 48 m. .

   

  Some description

 • okt 2015 // VEGA - We fly higher
  VEGA i Scan Magazine

  Signe Hansen har interviewet os til Scan Magazine, og det er der kommet en rigtig fin artikel ud af. Under overskriften “Landscaping is about feelings, not visions” binder Signe vores projekt til Smart School sammen med DRØN PÅ i Skørping Skole og kommer også forbi Bylivskassen, med fokus på vores vision om at gøre en forskel i hverdagslivet.

  .

   

  Some description

 • okt 2015 // Byggeplads på Skørping Skole
  Loop’et vokser frem

  Så er der for alvor fart på byggepladsen ved Skørping Skole, hvor loopet nu vokser frem i etaper. Allerede afsætningen viser hvordan skov og skole nu bliver bundet sammen på en helt ny måde.
  SKAG og KK Kvalitetsbyg anlægger og Kebony leverer træet. ‘Forest Jump’ -skaterbanen i skoven (som er blevet håndbygget af de lokale ildsjæle og skaterdrenge) var færdig i sommer og det samlede projekt forventes færdigt primo 2016. Vi glæder os sammen med bygherre!

   

  Some description

 • sep 2015 // Kirkens Forum oplæg
  VEGA holder oplæg på Kirkens Forum 2015

  VEGA landskab holdt fredag oplægget “Fra de dødes gård til de levendes have”, om den traditionelle kirkegård, set med vores viden om evidensbaseret design, og om hvordan design kan skabe øget velvære og dæmpe stress. Vi ser et stort potentiale i at udfordre det statiske billede af grus og stedsegrønt, og dermed byde både naturen, årets gang og sognets beboere indenfor på kirkegården.

  Der var fuldt hus i salen, og bagefter havde vi mange besøgende forbi, som delte deres fine historier om ‘pluk-selv-stauder’ på kirkegården og større arbejdsglæde ved at erstatte rivning af perlegrus med pleje af æbletræer. Tak for dem - vi samler på disse gode eksempler!

   

  Some description

   

  Some description

  "Lad det vokse vildt !"

  Eksisterende beplantning på kirkegård vs. oplevelsen af naturpræg

 • sep 2015 // Ny Medarbejder (8)
  Ny medarbejder i København

  Velkommen til Mia Mathiesen, som pr. 28.09.2015 er startet på tegnestuen i København.

 • sep 2015 // TrygFondens familiehus
  VEGA vinder Udvidelsen af TrygFondens Familiehus I Skejby

  VEGA landskab har sammen med PN Erhvervsbyg vundet opgaven om at udvide TrygFondens Familiehus ved DNU.
  Dommerkommitéen gav landskabet pæne ord med på vejen og nævnte at det havde været et udslagsgivende parameter i bedømmelsen.
  Vi glæder os til at være med til at skabe gode rammer for familierne.

  Se projektet her.

  Se TrygFondens omtale af projektet her.

   

  Some description

 • sep 2015 // VEGA på P1
  VEGA interviewes om Smart School projektet i Irkutsk

  Anne Dorthe Vestergaard fortæller om SMART SCHOOL i Rusland.
  Ca 45 min inde i udsendelse. Hør udsendelsen her.

 • sep 2015 // Ny Medarbejder (7)
  Ny medarbejder i Aarhus

  Velkommen til Nikita Gyawali, som pr. 08.09.2015 er startet på tegnestuen i Aarhus.

 • sep 2015 // Smart School i Irkutsk i JP
  Smart School i Irkutsk omtales i Jyllands Posten

  Vores vinderprojekt 'Smart School Meadows’ i Irkutsk, (udarbejdet sammen med CEBRA) er omtalt i Jyllands Posten.
  Læs artiklen her.

 • sep 2015 // Smart School Meadows
  VEGA skal designe nytænkende skole i Rusland

  Byen Irkutsk i Sibirienbliver beriget med en ”Smart School”, der med holistisk pædagogik og banebrydende arkitektur skal bygge bro mellem byliv og natur. En fremtidens skole, der skal udgøre et socialt og kulturelt mødested for et helt lokalsamfund. 

  Læs mere om projektet her.

   

  Some description

 • aug 2015 // Farvel Til Medarbejder (3)
  Farvel til medarbejder i København

  Vi siger farvel til Daniela Lehner og ønsker hende god vind i Østrig.

 • aug 2015 // VEGA Skifter Sandet Ud Med Perler
  Liv i perlepladekassen

  Vi har sammen med Hama (perleproducent i Nykøbing Mors) skiftet sandet i legekassen ud med perler - allerede nu er der liv i kassen, og senere på dagen er der workshops med Perlepladesyndikatet.

 • aug 2015 // VEGA på Kulturmødet 2015
  Nye Bylivskasser på Kulturmødet i Nykøbing Mors

  Bylivskassen er genopført på Kulturmødet Mors sammen med dens to nye søstre.
  Se mere her.

   

  Some description

 • aug 2015 // Snejbjerg Hal og Skole
  Indvielse af Ny Snejbjerg Skole

  Snejbjergs nye lokale omdrejningspunkt blev indviet med bravour og balloner af både Hernings borgmester Lars Krarup og minister for børn, unge og ligestilling Ellen Trane Nørby. VEGA landskab har tegnet hele områdets udearealer, som bl.a. inkludere en bæredygtig parkeringsplads, nyt aktivt bytorv og en legeplads med et integreret LAR projekt.

   

  Some description

 • aug 2015 // Ny Medarbejder (5)
  Ny medarbejder i Aarhus

  Velkommen til Signe Hougaard, som pr. 10.08.2015 er startet på tegnestuen i Aarhus.

 • aug 2015 // Ny Medarbejder (6)
  Ny intern i København

  Velkommen til Steffan Vangsted fra Aalborg Universitet, som pr. 10.08.2015 er startet som intern på tegnestuen i København.

 • aug 2015 // Kirkens Forum
  Fra de dødes gård til de levendes have

  VEGA landskab holder oplæg på årets ‘Kirkens Forum’ i Fredericia. Vi glæder os meget til at dele vores tanker om udfordringerne på de danske kirkegårde med de øvrige deltagere.
  Se mere her.

 • aug 2015 // Ny Medarbejder (4)
  Ny intern i Aarhus

  Velkommen til Gitte Granhof fra Arkitektskolen i Aarhus, som pr. 03.08.2015 er startet som intern på tegnestuen i Aarhus.

 • jul 2015 // Farvel Til Medarbejder (2)
  Farvel til medarbejder i Aarhus

  Vi siger farvel til Bianca Nagel og Sarah Jansen og ønsker dem alt vel i deres videre studier.

 • jun 2015 // Farvel Til Medarbejder (1)
  Farvel til medarbejder i Aarhus

  Vi siger farvel til Luyao Kong og ønsker hende det bedste for et nyt liv i USA.

 • jun 2015 // Skaterbanen på Skørping Skole
  Skaterbanen til Drøn På Skolegården på Skørping Skole indviet

  Skaterbanen i skoven blev indviet sidste skoledag. Jesper ‘Street’ klippede snoren trillende på skateboard.
  Se resten af projektet her.

   

  Some description

 • jun 2015 // Sommerfest
  Cykel studietur i København

  VEGA øst og vest har cyklet København tynd for at se nye og gamle projekter. Se programmet som pdf her.

 • jun 2015 // PLAY! (DE)
  PLAY! er nu på tysk

  Så er vores tyske version af PLAY! tilgængelig på Issuu. Viel spass :-)

  Se vores publikation PLAY! (DE) her.

   

  Some description

 • jun 2015 // Kompetenceudvikling
  Dreyers Fond - legat til nystartede arkitektvirksomheder

  Efter en række inspirerende workshops og forelæsninger, og med fantastisk sparring fra vores mentor Rikke Hansen fra EMA er vi nu endnu bedre påklædte til hverdagens mange udfordringer, så vi kan fortsætte og styrke virksomhedens udvikling. Tak til Dreyers Fond for initiativet, tak til Rikke for gode møder og tak til de øvrige 6 firmaer for at dele jeres viden og udfordringer!

   

  Some description

 • jun 2015 // Farvel Til Medarbejder
  Farvel til medarbejder i København

  Vi siger farvel til Katrine Urth og ønsker hendes det bedste fremover.

 • jun 2015 // Kollegiekontoret i Aarhus
  Prækvalificeret til Totalrådgivning, Kollegieboliger i Skejby

  Sammen med AART og NIRAS er VEGA prækvalificeret til konkurrencen om nye kollegieboliger i Skejby

 • maj 2015 // Smart School i Irkutsk
  Prækvalificeret til konkurrence i Irkutsk, Rusland

  Sammen med CEBRA er vi 1 ud af 6 teams der konkurrerer om at tegne den bedste Smart School i Irkutsk i Sibirien. Vi er i ekstremt klima med varme somre og lange snevintre og i godt internationalt selskab med de øvrige deltagere: WORK ARCHITECTURE COMPANY (USA), ARCHITECTS RUDANKO+KANKKUNEN AND STUDIO PUISTO (Finland), MKPL ARCHITECTS PTE (Singapore), SOU FUJIMOTO ARCHITECTS (Japan) og MVRDV (Holland).

 • apr 2015 // VEGA i Hamborg
  VEGA på Schulbau Messe 2015

  VEGA landskab er udvalgt til at deltage i B2B-eventen "The Architecture Project" i ’Internationaler Schulbau Pavillon’ i Hamborg d. 22.04. Vi glæder os til at fortælle i internationalt regi om vores erfaringer med leg og læring. Se vores publikation PLAY (DK) her.

  Samme kan rekvireres på tysk ved henvendelse til tegnestuen.

 • apr 2015 // VEGA in Hamburg
  VEGA auf der Schulbau Messe 2015

  VEGA landskab wurde ausgewählt, an dem B2B-Event "The Architecture Project" am 22.04. im ’Internationalen Schulbau Pavillon’ in Hamburg teilzunehmen. Wir freuen uns darauf, unsere Erfahrungen zum Thema Spielen und Lernen mit einem internationalen Publikum zu teilen. Sehen Sie unsere Publikation PLAY (DK) hier.
  Sie können diese auch in deutscher Sprache erhalten, kontaktieren Sie dazu unser Büro.
  Sehen Sie Informationen zu "Instant City Life Kit" hier.

   

  Some description

 • apr 2015 // Nyt fra VEGA på You Tube
  VEGA VIDEO - Street Vaerk på Ellebjerg Skole

  Så er filmen fra vores workshop med 4.klasserne klippet færdig, med soundtrack af Anna Lidell og 7. klasserne.
  Se den her.

 • apr 2015 // VEGA igen i Hammerslag
  VEGA TV

  Anne Dorthe Vestergaard er sammen med Hammerslags Christian Degn ude og se på garager og belægninger i denne uges Hammerslag på DR1. Se med her ca. 15.30 min inde i udsendelsen her.

 • mar 2015 // VEGA underviser på Ellebjerg Skole
  VEGA er del af Street Værk på Ellebjerg Skole

  I uge 13 underviser vi 4. klasse i medborgerskab og byrum. Sammen med eleverne måler vi op og ser på kort, og skaber sammen en forståelse af skala og sammenhænge - fra Ellebjerg til ørkenen nord for Gambia. Torsdag og fredag bliver det rigtig 'street' med stencils og (kalk)spray i skolegård og nærområder. Vi glæder os og håber på tørvejr!

   

  Some description

 • mar 2015 // Hvidovre Strand - koncept og idé
  VEGA og Karin Lorentzen præsenterer koncept og idé for Hvidovre Strand

  Sammen med billedhugger Karin Lorentzen har VEGA præsenteret koncept og idé til Hvidovre Strand (idag Lodsparken) for Teknik- og Miljøudvalget i Hvidovre. "I har ramt lige i plet - meget flot" var en af de positive kommentarer til forslaget. Vi er glade for at det er lykkedes os i fællesskab at styrke områdets fine stemning, og glæder os til det videre arbejde med projektet, frem mod den planlagte åbning sommeren 2016. Se præsentationen her.

  Se lokalavisens omtale af projektet her.

  Se mere om projektet her.

   

  Some description

 • mar 2015 // Dreyers Fond & Arkitektforeningen
  Legat til VEGA landskab

  VEGA landskabs indehavere Anne Galmar og Anne Dorthe Vestergaard er blevet tildelt Dreyers Fonds workshops for nystartede arkitektvirksomheder. Legatet er et samlet forløb af workshops hele foråret 2015, med et samlet mål om at kick-starte og professionalisere relativt nystartede virksomheder. Forløbet er tilrettelagt af Arkitektforeningen og Dreyers Fond.

 • mar 2015 // Fremtidens Fredensborg
  Flot 2. plads i 2. fase-konkurrence omkring Fremtidens Fredensborg

  Efter en lang dyst omkring Fremtidens Fredensborg, endte vi med en stolt 2. plads. Se dommerbetænkningen her.

  Bl.a. skriver dommerne om vores indretning af Langedam til ‘Parc de Bournonville' -  en hyldest til det berømte bysbarn: 'Sympatien for dette delprojekt er stor hos dommerkomiteen, og det vurderes, at der er potentiale til at videreudvikle konceptet, eksempelvis i samarbejde med kunstnere'. 

  Se afsnittet og tematisk legeplads ‘Parc de Bournonville' her.

  Se hele projektet her.

   

  Some description

 • feb 2015 // Nyt om Birketinget
  Stjernenat på Birketinget

  I seneste newsletter fra outsider er der nattebilleder fra lommeparken Birketinget, hvor vi har brugt lysstenen med solceller, "Sun Stone". Se omtalen af projektet her. Og se Alessandro Meratis nye billeder af projektet her.

   

  Some description

 • feb 2015 // DNV - Gødstrup Psykiatriske funktioner
  VEGA, AART, NORDIC og SMAK vindere af Gødstrup Psykiatrien

  Sammen med AART, NORDIC, SMAK og Midtconsult har VEGA vundet konkurrencen om DNV - Gødstrup Psykiatrien. Vi glæder os meget til at arbejde videre med projektet og sammen med arkitekterne skabe gode rammer for de fremtidige brugere. Se mere om projektet her.

   

  Some description

 • feb 2015 // VEGA er igen i Politiken
  Bylivskassen set i Politikens DESIGN

  Peter Klints fine foto, taget ud af vinduet fra 5. sal i Absalonsgade, er brugt som illustration i artiklen "Genkomst - Naturen er tilbage" i Politikens DESIGN-tillæg 08.02.2015. Vi er i gang med at sætte flere kasser i produktion, så de kan gøre verden lidt grønnere! Kontakt tegnestuen for mere information.

   

  Some description

 • jan 2015 // Ny prækvalifikation - Hvidovre
  Dagtilbud med idrætsprofil på Cirkusgrunden i Hvidovre

  VEGA landskab er sammen med CEBRA og OBH Rådgivende Ingeniører blevet prækvalificeret til konkurrencen om et nyt dagtilbud på Cirkusgrunden i Hvidovre.

  Dagtilbuddet skal have en idrætsprofil og de fysiske rammer skal derfor naturligt integrere og understøtte bevægelse i det daglige – både indenfor og i udearealerne. 

 • jan 2015 // Ny prækvalifikation - Frederiksberg
  Botilbud på "Nordens Plads"

  VEGA er sammen med Rubow Arkitekter og Balslev Rådgivende Ingeniører blevet prækvalificeret til konkurrencen om botilbud i Frederiksberg Kommune.

 • jan 2015 // Fagdommer
  Bank-Mikkelsens Vej - Konkurrencen

  Anne Galmar er i januar og februar del af bedømmelsesudvalget for konkurrencen om "Det gode liv - i nye rammer" på Bank-Mikkelsens Vej i Gentofte. Se mere her.

 • jan 2015 // Masser af leg i Børnenes Hovedstad
  VEGA er konsulenter for Billund Kommune

  Billund Kommunes afd. for Strategi og Udvikling har bedt VEGA landskab udarbejde et inspirationsoplæg omkring leg og udendørs læringsmiljøer. Se mere her.

   

  Some description

 • dec 2014 // Hvidovre Strand med Karin Lorentzen
  VEGA arbejder med Hvidovre Strand

  Sammen med billedhugger Karin Lorentzen arbejder VEGA med forslag til nyt strandområde i Hvidovre. Projektet er et pilotprojekt i Hvidovre Kommune, hvor samarbejdet mellem landskabsarkitekt og kunstner afprøves omkring et konkret projekt, i dialog med både Vej- og Parkafdelingen og Hvidovre Kunstråd.

   

  Some description

 • nov 2014 // Bylivskassen lever stadig
  VEGA i Alt for Damerne

  Bylivskassen er senest spottet i Alt for Damerne, hvor modellen Lykke May er fotograferet i Absalonsgade, med bylivskassen i baggrunden.

   

  Some description

 • nov 2014 // Ny lommepark i København
  Birketinget på Amager indvies 28.11 kl 13.15

  I morgen indvies den nye lommepark "Birketinget" I København. VEGA har tegnet parken, i tæt dialog med brugere og grundejerne, og Peder Lykke Skolens elever har lavet stjernerne på asfalten. Det hele indvies i morgen, hvor der klippes snor og serveres lagkage kl 13.15. Se projektet her.

 • nov 2014 // Ny medarbejder (3)
  Ny medarbejder i Aarhus

  Velkommen til Helena McCarthy som er startet i praktik på tegnestuen i Aarhus.

 • nov 2014 // VEGA VIDEO
  Bylivskassen er taget på landet!

  Efter at have gjort Vesterbro lidt grønnere er kassen nu flyttet ind hos Aarstiderne i Krogerup, hvor den overvintrer hos Søren og rødderne.

  Oskar Frelin har klippet en lille film om bylivskassens afrejse. Du kan se den her.

   

  Some description

 • nov 2014 // Ny medarbejder (1)
  Ny medarbejder i Kbh.

  Velkommen til Katrine Urth som pr. 1.11.2014 er startet på tegnestuen i København.

 • okt 2014 // Bogudgivelse
  VEGA med i Ny Agenda
  Bogen NY AGENDA 2009-2013 er nu udkommet. Vi er glade og stolte over at være repræsenteret med to projekter i dette fine værk af Annemarie Lund.
  Se projekterne her: Glorup Gods (i samarbejde med Absolut Landskab) og Kolonihaver i Jinzhou
  Some description

   

 • okt 2014 // Klimasmart cykeloverdækning
  Velotopen

  VEGA udvikler sammen med outsider nyt byrumsinventar. Se mere her.

   

  Some description

 • okt 2014 // Bylivskassen takker af
  Høstfest 1. okt. kl 16.30-18 i Absalonsgade 21

  Efter en måned på Vesterbro takker kassen af og rejser videre sidst på ugen. Som del af programmet for Arkitekturens Dag holder vi høstfest - Aarstiderne og Søren laver gadekøkken - så tag gummistøvlerne på og kom og smag i Absalonsgade 21. Se mere her.

   

  Some description

 • okt 2014 // Ny medarbejder (2)
  Ny intern i København

  Velkommen til Daniela Lehner fra Wien, som pr. 1.10.2014 er startet som intern på tegnestuen i København.

 • sep 2014 // A Landscape for YOU
  5 projekter på Biennalen i Barcelona

  VEGA er repræsenteret med 5 projekter på den europæiske biennale for landskabsarkitektur i Barcelona 25.-27. august 2014.

  Se mere om projekterne : Vestvolden legeplads, Kolonihaver i Jinzhou, Glorup Gods, Åby Skole legeplads, Kobbelgården 

   

  Some description

 • sep 2014 // DDS Søndermarken
  Rejsegilde på DDS spejderhus i Søndermarken

  Sophus Søbye Arkitekter har tegnet et fantastisk hus på kanten af Søndermarken, hvor gamle træer og ny arkitektur spiller fint sammen og skaber smukke rum. VEGA landskab har projekteret udearealerne.

  Der er rejsegilde 19. september, se mere hos Realdania.

   

  Some description

 • sep 2014 // PLAY!
  PLAY! er nu i trykken

  Udgivelsen beskriver hvordan VEGA landskab arbejder med leg og læring - Se her hvis du har lyst til at lege med. 

   

  Some description

 • sep 2014 // TV-LORRY tema om byhaver
  VEGA i TV-Lorry

  I tirsdags viste TV-Lorry et fint lille indslag om byhaver, hvor VEGA bliver interviewet omkring "Bylivskassen".

  Se klippet her.

  Indslaget er produceret af Anne Sørensen

 • sep 2014 // Inspirationsoplæg for Billund Kommune
  Leg og læring - oplæg for Billund Kommune

  Sammen med Liv Bach Henriksen fra Kjær & Richter har VEGA lavet inspirationsoplæg for Billund Kommune.

   

  Some description

  VEGA oplæg om leg og læring
 • sep 2014 // Legeplads på Artillerivej
  VEGA på "børn i byen"

  Børn i byen giver legepladsen på Artillerivej 3,5 stjerner. Se mer her.

 • sep 2014 // Ny medarbejder i Kbh
  Ny medarbejder

  Oskar Frelin, landskabsarkitekt-studerende fra SCIENCE fra Sverrige er startet på tegnestuen som intern.

 • sep 2014 // VEGA i Hammerslag
  VEGA TV

  VEGA er med i Hammerslag på DR1, hvor vi fik mulighed for at tage seerne med på en kort tur igennem dansk havehistorie.

  Se med her, fra ca 25.15 minutter inde i udsendelsen

 • aug 2014 // VEGA i Politiken
  4 hjerter til "Bylivskassen"

  Karsten Ifversen har været forbi Bylivskassen på Vesterbro og skriver bl.a. "Hvor lille og kortvarig den aktuelle installation end er, er den med til at skubbe denne brug af byens rum videre frem, og jeg vil ønske dem alt muligt held og lykke med det. Jo flere tiltag, hvor nogen lægger energi og kærlighed i byens rum, jo bedre bliver det principielt for alle". Vi siger tak!

  Se mere hos Politiken

   

  Some description

 • aug 2014 // Videre til 2. fase
  Fremtidens Fredensborg

  Sammen med TRANSFORM, NIRAS, Christian Pasgaard og Rikke Stenbro / NIKU er vi gået videre til 2. Fase af Fremtidens Fredensborg. Vi glæder os at videreudvikle vores forslag, og til endnu engang at have muligheden af at bruge Krone1 i en visualisering!

  Se mere hos Realdania.

 • aug 2014 // VEGA i TV Lorry fredag 15.08
  VEGA TV

  TV Lorry var forbi og fangede både stemningen til åbningen og konceptet bag "Bylivskassen".

  Se klippet her.

 • aug 2014 // Udstillingsåbning 15.08
  Udstillingsåbning fredag 15.08

  I sensommersol og med Søren og Aarstiderne i saftbaren åbnede vi vores udstilling hos Leth & Gori. Tak til alle jer der kom forbi. Udstillingen er åben til 26.09 så kig forbi og nip lidt med hjem til salatskålen!

  Læs Klumme

   

  Some description

 • aug 2014 // Prækvalifikation
  Skovbakkeskolen

  Sammen med AART architects A/S, Tækker Rådgivende Ingeniører A/S, Wicotec Kirkebjerg og Raundahl & Moesby A/S + KPC Holding A/S er vi prækvalificeret til konkurrencen om Skovbakkeskolen i Odder. Vi glæder os til samarbejdet.

   

  Some description

 • aug 2014 // Vi er VEGA!!!!
  Vi er VEGA!!!!

  VEGA landskab er tidligere MIST+grassat der pr. 15.08.2014 officielt skifter navn til VEGA.VE for Vestergaard, GA for Galmar. Vi glæder os til at fortsætte alle de gode samarbejder i det nye navn!

 • aug 2014 // Instant City Life på Vesterbro
  Instant City Life, byrumsinstallation på Vesterbro

  Så vokser vores udendørs udstilling frem på Absalonsgade udenfor Leth og Gori. Flere forbipasserende har brugt konstruktionen tilat tage et lile hvil på vejen allerede. På torsdag flytter planterne ind og vi ses tilferniseringen fredag d. 15.08 kl 16-20.

 • jul 2014 // Byggeplads i gang
  Prinsesse Charlottes Gade er under anlæg

  Så er anlægsarbejderne gået i gang på Nørrebro, hvor Prinsesse Charlotte Gades Skole er under omdannelse til daginstitution. Brugerne glæder sig til at tage anlægget i brug til efteråret så der er travlt!

   

  Some description

 • jul 2014 // Projekter publiceres på biennalen i Barcelona!
  Projekter publiceres på biennalen i Barcelona!

  VEGA har fået 4 projekter optaget på biennalen for landskabsarkitektur i Barcelona: Trappen på Glorup Gods, Legepladsen på Vestvolden, udearealerne ved Kobbelgården og Åby Skole legeplads.

   

  Some description

 • jul 2014 // Ny konkurrence / 2. fase
  Gødstrup Psykiatrisk Hospital

  Sammen med AART tegner vi konkurrenceforslag i 2. Fase til nyt psykiatrisk hospital i Gødstrup.

 • jun 2014 // Publikation
  Vi er på forsiden af LANDSKAB maj 2014

  Igen har et af vores projekter fået lov at pryde forsiden på bladet LANDSKAB 03/2014, i forbindelse med omtalen af World Landscape Expo i Jinzhou. Hent artiklen her og se også en del af de øvrige internationale bidrag til projektet.

   

  Some description

 • jun 2014 // Gårdrum på Nørrebro
  Gådrumsfornyelse ved Nørrebro station er politisk godkendt.

  VEGAs projekt til gådrumsfornyelse i den langstrakte karre langs højbanen ved Nørrebro station er nu politisk godkendt.

   

  Some description

 • jun 2014 // Beboerhøring
  Nyt dispositionsforslag til gårdrummet i Bergthora

  Flot fremmøde trods sol og fodbold – den nye plan for gårdrummert er godkendt på beboerhøring, og vi fortsætter med projektering så beboerne kan nyde gårdne i sommeren 2015.

   

  Some description

 • jun 2014 // Nyt udbud i Herlev Åhuse
  Herlev Åhuse fortsætter

  Efter WLPs konkurs er projektet nu igen sendt i udbud. Vi glæder os til at fortsætte med projektet som sætter en ny standard for det almene byggeri.

 • jun 2014 // Publikation undervejs
  2 projekter optaget i Ny Agenda

  Vi er glade og stolte over at være repræsenteret i den kommende udgave af Ny Agenda med 2 projekter – trappen ved Glorup Gods og kolonihaverne på Jinzhou Expo.

   

  Some description

 • maj 2014 // Birketinget
  ”…jeg tror at vi alle rundt om bordet kan se os selv i noget af projektet…”

  var den afsluttende kommentar da VEGAs dispositionsplan til ”Birketinget” blev godkendt af brugergruppen. Den involverende brugerproces har været en vigtig del af projektet og vi er derfor rigtig glade for at den er lykkedes.

   

  Some description

 • maj 2014 // Ny medarbejder i Aarhus
  Ny medarbejder

  Iben Marie Schou starter på tegnestuen. Iben kommer fra Arkitektskolen i Aarhus. Vi glæder os til samarbejdet.

 • apr 2014 // Konkurrence
  Fremtidens Fredensborg

  VEGA er sammen med TRANSFORM, Niras og NIKU blevet prækvalificeret til konkurrencen om Fremtidens Fredensborg.

   

  Some description

 • jan 2014 // Karrebæksminde destinationsudvikling
  Karrebæksminde destinationsudvikling

  VEGA skal sammen med ABsolut Landskab lave strategi for fysisk planlægning, som del af destinatiuonsudvikling af karrebæksminde. Stedet er fantastisk selv på en diset decemberdag og vi glæder os til at tage fat på opgaven!

   

  Some description

 • dec 2013 // Åbning i Jinzhou
  World Landscape Expo i Jinzhou, Kina

   

  Some description

 • dec 2013 // Artikel i landskab om Glorup Gods
  Vi er på forsiden!!
 • dec 2013 // Skovlunde Bymidte
  Prækvalificeret til Skovlunde Bymidte
 • dec 2013 // Nyt projekt for Silkeborg Kommune
  Gødvad enge - regnvandshåndtering
 • nov 2013 // VEGA presse
  Kobbelgården omtalt i Socialpædagogen

  Læs Simon Jeppesens fine artikel i Socialpædagogen om Kobbelgården her.

   

  Some description

 • okt 2013 // Ny medarbejder
  Alessandro Merati er startet hos MIST+grassat som intern.
 • sep 2013 // Første spadestik DDS - Frederiksberg
  Byggeriet Bag Søndermarken er i gang
 • maj 2013 // VEGA på P3
  The World is a (Kitchen) Garden

  VEGA har åbnet udstillingshaven "The World is a (Kitchen) Garden" i på Jinzhou World Landscape Expo, og Anne Dorthe fortæller her om hvorfor vi vil bringe det danske kolonihave-koncept helt til Kina.

   

  Some description

  Lyd
 • maj 2013 // Tildeling af arbejdslegat
  Statens kunstfond legat

  MIST + grassat har tilsammen fået et et-årigt arbejdslegat fra Statens kunstfond til fortsættelse af ’det kunstneriske arbejde’. Vi er rasende stolte og fejrer i aften.

 • apr 2013 // Mist+grassat i TV2 Øst
  MIST+grassat TV

  Anne Dorthe Vestergaard fortæller i TV2 Øst om vores projekt med at lave Kolonihaver i Kina.

  Se interviewet her.

Danish Russian