<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

Århus Statsgymnasium

Mangflodigt gårdrum for gymnasieelever

2012

sted | Aarhus

opgave | Prækvalificeret udbudskonkurrence

bygherre | Aarhus Statsgymnasium

areal | 800 m2

år | 2012

samarbejde | CEBRA architecture, A Engaard, Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

medarbejdere Anne Dorthe Vestergaard

 

 

Nyt moderne og uhøjtideligt samlingsrum for studerende på Aarhus Statsgymnasium. Udvidelsen af det bevaringsværdige Aarhus Statsgymnasium er en nænsom og elegant sammenbinding af nyt og gammelt.

I gårdrummet vil en stor bølgende bænk samle hele rummet og give mangfoldige muligheder for udeophold, med plads til både at sidde alene eller mange sammen.

I centrum af bænken er et blødt bakket græstæppe med letløvede træer, som danner et flimrende skyggetag på solrige dage.

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Danish Russian