<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

Casa VEGA

Design af legehuse

2015

opgave  | Inventardesign
bygherre | VEGA landskab
år | 2015 -
samarbejde | Tækker ingeniør
medarbejdere | Anne Dorthe Vestergaard, Anne Galmar, Chris Kvisthøj, Eriko Maekawa

 

 

Legehuset “Casa VEGA” er udviklet af VEGA landskab til Prinsesse Charlotte Gades børneinstitution for Københavns Kommune.
Med sin enkle tolkning af elementerne i et hus kan legehuset bruges på mange måder: Som legetårn på bakken, som stolpehus i et hav af sand eller som trætop-hus, placeret oppe tæt på trækronen. Tilsammen kan flere legehuse blive en hel lille by, eller to huse i træerne kan vokse sammen til et dobbelthus med trappe imellem. Husene kan indrettes med sidde-bænke eller købmandsdisk, eller de kan blot være vægge og tag, som børnene selv indretter.

 

Legehusene kan leveres malet i 2 farver (som vist), ensfarvet eller i ubehandlet lærketræ, som med tiden får en sølvgrå farve.

Legehus (malet, leveret og opstillet): Pris oplyses ved henvendelse

Trætop-hus (leveret og opstillet): Pris oplyses ved henvendelse

 

Husene lever op til alle standarder for legepladssikkerhed.

 

Some description

Legetårn i kombination med klatrestige

 

Some description

Legetårn med rutsjebane

 

Some description

Legehuse som sandkasse-leg

Some description

Legehus med købmandsdisk

 

Some description

By af legehuse

 

Some description

Legehus i grøn (og sort) 

 

Some description

Tegning af legehuse

 

Some description

Legehuse som trætop-huse. Her er de to huse forbundet.

 

Some description

Tegning af trætop-hus

 

Some description

Leg i trætophusene 

 

Some description

De to legehuse er forbundet med en niveauforskydelse

 

Some description

Legehus med sikkerhedsgitter

 

Gem

Gem

Danish Russian