<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

Midtbyens børnehave

Integreret institution på terrasseret sø-område

2012

sted | Kolding

opgave | Prækvalificeret konkurrence

bygherre | Kolding Kommune

år | 2012

areal | 3.000 m2

samarbejde | Regnbue, Scandibyg, Stockvad Kerstens

medarbejdere | Anne Dorthe Vestergaard, Eriko Maekawa

 

 

Konkurrence om en børnehave midt i Kolding, i et meget smukt sø-landskab. Grunden terrasseres mod syd, og er rammet ind af en række gamle træer. Grundens terrænfald udnyttes i legepladsen til at skabe en god opdeling af legepladsen. Der er både gode nærzoner omkring huset – med plads til sociale lege på den store trappe og i sandkasserne med det store skib - og samtidig er der plads til de vilde lege længere væk, hvor træerne danner den stemningsfulde ramme.

 

Placeringen midt i byen gør, at praktikken skal være helt klar. Man ankommer derfor med børnene til en veldefineret og sikker zone, som er klart adskilt fra renovation, personale og cykler. Samtidig har køkkenet let adgang til leveringer, lige som andet personale skal kunne finde direkte ind i huset på en klar og logisk måde.

 

Some description

 

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

Danish Russian