<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

Spinderiet, Valby

Byrum, butiksgade or torv

2007

sted | Porcelænstorvet, Valby Station, København

opgave | Kommission

bygherre | DATEA

år | 2005-2007

areal | 7.500 m2, heraf 5.000 m2 på dæk

samarbejde | AK-83, MT-Højgård

udført som | Algren & Bruun, AG som designansvarlig + sagsarkitekt

 

“Spinderiet” omfatter en serie af forskelligartede byrum; overdækkede strøg, åbne lokalgader, en ny boulevard og en række pladser. Det samlede projekt karakteriseres af en geometri, der indarbejder kontekstens forskellige retninger til et spil mellem parallelle linier og skæve vinkler. I den store skala bearbejdes geometrien til rumopdelende niveauspring og store plantekummer på p-kælderens dæk, og i den lille skala til belægningsmønstre i granit og beton.

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Danish Russian