<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

Vesterbro Ny Skole

Fælles skolegård ved skolesammenlægning

2007

sted | Alsgade, København

opgave | Kommission

bygherre | Københavns Kommune

areal | 2.000 m2

år | 2006

samarbejde | AI-gruppen

udført som | Algren & Bruun, AG som sagsarkitekt

 

 

Et nyt fælleshus skaber nye ganglinier og en ny geometri i gården, som deler den op i trekantede felter. Midterfeltet er åbent, og eksisterende træer suppleres med nye træer, som sammen med opstribningen markerer den nye indgang. De øvrige felter rummer hver en ‘ø’, hvor terrænet foldes op og belægningen skifter fra asfalt til rød gummi. På den ene ‘ø’ er klatrenet, rutschebane og klatrevæg mens den anden ‘ø’ indbyder til ophold på og imellem store kampesten.


Some description
 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

 

Danish Russian