<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

Anne Dorthe Vestergaard

Partner, AAR

Some description

Arkitekt maa. Indehaver VEGA landskab 

 

mail: adv@vegalandskab.dk

 

Uddannelse:
Afgang fra Arkitektskolen i Aarhus, Afdeling X, 1999

 

Medlemsskab:
Akademisk Arkitekt Forening

 

Tillidshverv:
På fagdommerlisten, Arkitektforeningen DK
Afgangscensor, Arkitektskolen i Aarhus
Bachelorcensor, Arkitektskolen i Aarhus

 

Anne Dorthe er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 1999 fra afd. X. Hun har mere end 10 års erfaring med landskabsarbejde, planlægning og undervisning. Hendes kernekompetencer er projektudvikling, analysearbejde, landskabsdesign, kommunikation og realisering.

Anne Dorthe har bred erfaring, opbygget over en årrække, med at arbejde med at skabe byer og bymiljøer for mennesker. Hun har som mellemleder hos Arkitema været med til at formgive det præmierede projekt omkring bydelen Sluseholmen og Teglholmen, og som designansvarlig hos Schønherr landskab har hun været ansvarligt for udviklingen af designmanualen for DNU i Skejby - en landskabs køreplan for at udvikle et fremtidigt medicinsk kraftcenter, hvor landskabet er baseret på principper fra evidens baseret design med visionen om at skabe et afstressende og helende univers for patienter, personale og besøgende.

Anne Dorthe startede i 2009 landskabstegnestuen grassat landskab, pr. 15. august 2014 VEGA landskab, for at skabe en tegnestue med en klar vision om at meningsfyldt design, bæredygtighed og klare koncepter skaber fremtidens landskab. VEGA arbejder i dag sammen med landets førende tegnestuer og kommuner over hele landet.

VEGA landskab (tidl. MIST + grassat) modtog i foråret 2013 Statens Kunstfond 1-årige arbejdslegat for deres arbejde.

 

Danish Russian