VEGA Landskab i Århus søger studentermedhjælper

VEGA Landskab søger en passioneret og nysgerrig studentermedhjælper til vores afdeling i Århus, til at hjælpe med forskellige opgaver og projekter ca. 8-12 timer om ugen.  

Stillingen vil kræve tidligere erfaring som praktikant fra anden tegnestue, og også gerne erfaring som studentermedhjælper. Det er ikke nødvendigt at du har arbejdet med landskabsarkitektur før, bare du har mod på at lære denne del af faget bedre at kende. Vi ønsker at du har en generel god digital forståelse, samt erfaring med adobe-pakken og også gerne 3D arbejde. Dine opgaver vil primært bestå i opdatering af hjemmeside, samt grafisk arbejde på forskellige projekter.  

Som studentermedhjælper hos VEGA Landskab i Århus, vil du blive en del af en lille landskabstegnestue, beliggende i hyggelige omgivelser i Vestergade. Vi er et sammensat team, med både erfarne samt nye kræfter, og favner bredt ift. Opgaver. Det kan være alt fra klimatilpasning, installation og design til historiske anlæg og byrumsopgaver. 

Hos VEGA lægger vi stor vægt på designarbejdet, og vi ser dette som arkitektens primære håndværk, men som arkitekt skal du også mestre andre færdigheder. Du vil hos os få mulighed for at snuse til de mange forskellige facetter af faget, og vil få et billede af arkitektens mange skiftende roller.  Arbejdet med landskabsarkitektur er en kilde til inspiration og glæde for os. At være med til at give form til de fysiske rammer, som vores liv udfolder sig i, ser vi som et stort privilegium, og derfor følger der også et stort ansvar med. Vi ser landskabet som det kan forbinde os på tværs af køn, alder, religion og sociale skel. Landskabet er på den måde et stort potentiale, som vi brænder for at være med til at vække. 

Vi forventer ikke at du kan det hele når du starter hos os, men vi leder efter en, der har lysten til at lære nyt, og nysgerrigheden på at udforske fagets muligheder indenfor landskabsarkitektur.  

Hvis det lyder som noget for dig, så send et udførligt CV og eksempler på grafisk arbejde til adv@vegalandskab.dk snarest muligt. 

Vi håber at høre fra dig!