VEGA søger nye medarbejdere

Både VEGA København og VEGA  Aarhus søger en dedikeret profil med tegnestueerfaring indenfor både skitsering og projektering – en landskabsarkitekt der som os selv møder nye projekter med nysgerrighed og begejstring.

Stillingen vil kræve fortrolighed med fagets mange faser, fra den indledende skitsering og konceptudvikling, til projektudvikling og projektering, og den afsluttende konstruktive dialog på byggepladsen.

Vi vægter hos VEGA designarbejdet meget højt, og det vil være vigtigt at mestre flest mulige af fagets mange facetter, fra det ekspressive og klare design, til den næsten usynlige fremkaldelse af stedets eksisterende kvaliteter. Tilsvarende vægter vi styrke og variation i skriftlig kommunikation, og forventer at du kan formulere dig på flydende dansk, gerne i spændet fra den stemningsskabende beskrivende tekst, til den opsummerende præcise og tekniske beskrivelse.

 

VEGA kan tilbyde en varieret og alsidig hverdag, hvor du kommer til arbejde med mange forskellige typer af projekter, i forskellige projektfaser og vil få mulighed for at følge et projekt fra start til slut.

I hverdagen skal du kunne holde mange bolde i luften – og gribe dem sikkert igen. Dagen kan starte med skitsering, kræve opfølgning med et byggemødereferat og slutte med en workshop med en brugergruppe. Du skal derfor trives i mange forskellige situationer og tempi, og være god til at finde løsninger i samarbejde og dialog.

Vi forventer ikke du kan det hele nu, men vi leder efter den der har lysten til fagligt at favne bredt, med støtte og sparring fra resten af tegnestuen.

 

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Eventuelle samtaler kan lægges først eller sidst på dagen.

 

Ansøgningsfrist 16. april. Samtaler i uge 16 og 17

Send din ansøgning og bilag (CV, portfolio, evt. studentereksamensbevis) max 10 MB til:

Kontakt København: Anne Galmar, ag@vegalandskab.dk, tlf. 617 917 55

Kontakt Aarhus: Anne Dorthe Vestergaard, adv@vegalandskab.dk, tlf 27 28 17 18

 

Vi glæder os til at høre fra dig.