Indehavere

Anne Galmar og Anne Dorthe Vestergaard startede VEGA landskab tilbage i 2009, først som to tegnestuer og fra 2012 som en fælles tegnestue med kontor i Aarhus og København.  

Anne og Anne Dorthes faglige relation går tilbage fra deres tid på Aarhus Arkitektskole, hvor de allerede fra første år arbejdede sammen i en række opgaver, bundet sammen af en stor kærlighed for både vestkystens landskab og arkitektfagets potentialer.

Anne Galmar har 20+ års erfaring med landskabsfaget fra tegnestuer i ind- og udland. Annes store styrke er en grundlæggende forståelse for landskab, terræn, materialer og mennesker, som hun i alle opgaver søger forløst til tidløs landskabskunst. Annes erfaring med at tegne og realisere landskabsprojekter giver projekterne dybde og høj funktionalitet og sikrer at de patinerer smukt, så de er her i mange år.

Anne er en flittig skribent og formidler af fagets mange facetter, og er desuden kirkegårdskonsulent i Lolland Falster Stift.

Anne Dorthe Vestergaard har 20+ års erfaring med landskab, bygning og undervisning. Anne Dorthes styrke er hendes konceptuelle tilgang til opgaverne, hvor hun ser projekterne i deres store sammenhæng, og fastholder ideerne frem til endeligt anlæg. Anne Dorthes baggrund som bygningsarkitekt, gør at hun i opgaverne ser bygning og landskab som en helhed, hvor landskabet er den sociale og grønne ramme, der binder os alle sammen.

Anne Dorthe er en ivrig formidler, og bruges i flere sammenhænge som moderator, forelæser og oplægsholder.