Vi søger løbende nye kræfter, til at være en del af team VEGA.

Fast del af team VEGA; Vi er løbende på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Du er meget velkommen til at sende en ansøgning.

Praktik; Vi tager et praktikophold meget seriøst, og søger igennem praktikken at udvikle vores studerende indenfor fagets rammer. Som praktikant hos VEGA, vil du få styr på det helt grundlæggende som arbejdsworkflow, professionelle tegneteknikker, og det klassiske projektforløb i forbindelse med realisering. Da de fleste arkitektstudier i øjeblikket ikke tilbyder klassisk landskabsundervisning, supplerer vi praktikken med en basisindføring i at forstå landskab og topografi, som fundamentale redskaber i at kunne placere bygninger smukt i landskabet og i at forstå de fremtidige skybrudsudfordringer.

Studentermedhjælp; Når det er muligt, vil vi forsøge at fortsætte samarbejdet i et studentermedhjælper forløb. Her bliver der i endnu større grad mulighed for at arbejde selvstændigt i opgaverne og for at være med i udviklingen af projekterne. Vi forsøger først og fremmest at ansætte tidligere VEGA praktikanter som studentermedhjælpere. Men har du været i praktik et relevant og sammenligneligt sted og har en god tegnestueerfaring med i bagagen, så send meget gerne en ansøgning. 

  

For international intern applicants: We have a long tradition for having Erasmus+ students and equal arrangements as a part of our intern team. For students a basic English will be needed, but Danish is not required. We take the training of our interns very seriously, and our aim is to make you an included part of our team as fast as possible. Please contact us for further information.