Vig Hallen

Allerede fra man drejer ind mod den nye Vig Hallen, mødes man af et landskab for aktiviteter, når man bevæger sig op mod ankomstpladsen. Samtidig formidler landskabsformerne niveauforskellen fra byen og ankomstvejen og op til svømmehallens indgangsniveau. Trapper og ramper skaber tilgængelighed for alle og bliver til et udendørs bevægelsesrum, med grønne lommer til ny beplantning. På pladsen er både områder til udeservering og mindre områder til boldspil og leg. På hallens øvrige sider, der vender ud mod det åbne landskab, skabes sammenhæng mellem ude og inde. Det gøres med ude-spa, solterrasse og hængekøjer mellem træerne, der forlænger svømmehallens aktivitetsområde ud i det grønne.

Projektet er lavet i samarbejde med Elkjær+Ebbeskov, Leth & Gori og HUNDSBÆK&HENRIKSEN.

Opgave:
Prækvalificeret konkurrence
Bygherre:
Odsherred Kommune
Sted:
Ravnbjergsvej, Vig
År:
2013
Areal:
5.475 m2
Date:
Kategori: