Vester Skerninge Friskole

Vester Skerninge Friskole havde i forbindelse med udvidelsen og flytning af deres indskolingsområde, brug for at få lavet en samlet plan for alle skolens arealer.
Friskolen har siden starten knopskudt ud fra den gamle hovedbygning, og hen over årene fået bygget flere nye faciliteter i takt med at også elevantallet er steget. Skolens område er derfor en serie af meget fine børnerum, men ikke altid praktisk og trafik og adgangsforhold ikke helt på plads.
Opgaven har været at få de mange gode legekroge og grønne børneuniverser, med over i en samlet helhedsplan, der kan blive en køreplan for skolens indretning af udearealerne de næste 10 år. Planen er blevet til i samarbejde med skolen, med udgangspunkt i børneworkshops og inddragelse af skolens personale. Planen løser trafik og adgangsforhold, tematisk inddelte legeområder, område og terræn og beplantningsstrategi.

Opgave:
Bygherre:
Sted:
Vester Skerninge
År:
2022
Areal:
Date:
Kategori: