<umbraco:Item field="websiteName" recursive="true" runat="server" />

VEGA Pic-Nic

Rundt bord-bænk-sæt

2016

 

opgave | Inventardesign
type | Udviklingsopgave
bygherre | VEGA landskab og Out-sider
år | 2015 -
pris | Oplyses ved henvendelse til Out-sider
samarbejde | Out-sider

 


VEGA Pic-Nic er et uformelt bord-bænksæt udviklet til projektet 'Drøn på' Skørping Skole. Projektets målsætning var, at få de store børn - 'sofakartoflerne' - lokket udenfor og få dem til at bevæge sig mere - gerne i fællesskab. Et af redskaberne til at opnå dette blev at skabe et 'cafémiljø' i en solrig krog af skolegården, hvorfra man kan følge med i livet på hele skolen.

 

Store børn gider ikke sidde på kedelige praktiske bord-bænksæt. VEGA Pic-nic er derfor udviklet som et uformelt rundt bord-bænksæt med 'café-feel'. Bordet skulle være lige så robust som et almindeligt rektangulært bord-bænk-sæt, men være mere elegant og legende i udtrykket, så de store skolepiger synes, det ser rigtigt ud - og frem for alt at det ser cool ud at sidde der. Den runde bænk fremmer også fællesskaber, fordi man altid kan klemme en ekstra person ind ved siden af.

 

Some description
Foto: Simon Jeppesen

 

VEGA Pic-Nic er i samarbejde med brugerne designet så komforten bliver sænket en smule og bevægelsen hævet. Man skal fx bruge mavemusklerne for at løfte benene på plads ved bordet. På den måde får man lidt 'hverdagsfitness' ind bare ved den måde man sætter sig ved bordet på.

 

Se bordet hos Out-sider her.

 

Some description

 

Some description

 

Some description

 

Some description

Pic-nicbordene kan udstyres med parasoller, som skærmer for både sol og regn.

 

Some description

 

Some description
Udetimer ved Pic-nic bordene. Foto: Simon Jeppesen.

Some description

 

 

Danish Russian